Kurs Astrologije

KURS ASTROLOGIJE

KURS PRAVE ASTROLOGIJE

Dobrodošli u Devetu kuću!

Program astrološke edukacije “Deveta kuća” namijenjen je sticanju sveobuhvatnog znanja u oblasti astrologije, počev od osnovnog kursa ka naprednijim. Program je dizajniran tako da raste vremenom, uz napredak svojih polaznika. Stoga će, za sada, taj početni kurs biti jedini, a nakon uključivanja naprednijih kurseva, postaće obavezan za sve nove polaznike.

Osnovni kurs prave astrologije namijenjen je svima onima koji astrologiju žele učiti od temelja, sa samih izvora njenog nastanka. To se jednako odnosi na apsolutne početnike, kao i one koji su prva znanja stekli kroz različite nevješte adaptacije  astrologije, do onih koji su samostalno učili u knjigama i zapisima pa sada žele sistematizovati to znanje u jednu cjelinu.

 

Osnovni kurs prave astrologije obrađuje sljedeće teme: Pojam i predmet astrologije; Kratka istorija astrologije; Grane Astrologije; Astrološko ustrojstvo Univerzuma; Zodijak; Planete; Esencijalna dostojanstva; Kuće horoskopa; Slučajna dostojanstva; Orijentalnost i kretanje planeta; Aspekti; Fiksne zvijezde; Arapske tačke

Pored teorijskog dijela, sve teme se obrađuju i kroz praktične primjere uz pitanja i zadatke na kraju svake lekcije. Na kraju kursa predviđena je finalna provjera znanja. Kurs je dopisni, putem mejla, pa predavaču možete direktno postavljati sva pitanja i nedoumice koje imate, sa ciljem da bolje razumijete materiju. S obzirom na to, kurs je uvijek otvoren, ali u slučaju većeg broja polaznika u isto vrijeme, može biti privremeno zatvoren.

Prijavi se