Horoskop

Horoskop

Tradicionalna astrologija je vrlo fokusirana na pragmatizam ali pritom nije fatalistička. Pitanja poput “koja karijera mi najviše odgovara”, “kada je najbolje vrijeme da pokrenem svoj biznis” ili “da li ću imati djece” su praktična pitanja na koja astrologija može dati konkretne odgovore. No, pored toga, astrologija može odgovoriti i na dublje nedoumice, poput “kako najbolje da ostvarim svoju svrhu”. Moja astrološka praksa blisko prati načela i principe tradicionalne astrologije. U današnje doba, vrijeme je od neprocjenjivog značaja, tako da možete očekivati da će moj pristup biti vrlo pragmatičan, konkretan i praktičan. U nastavku možete pogledati listu različitih astroloških tumačenja koja možete dobiti.
Natalna karta

Natalna astrologija

Natalna astrologija je astrološki sistem koji nastoji da opiše prirodu, karakter i životni put pojedinca konstruišući astrološku kartu (natalnu kartu) za njegovo vrijeme i mjesto rođenja. Ovaj vid konsultacije je koristan kako bi se otkrile informacije o najrazličitijim oblastima života poput: predispozicije za školovanje i stručno usavršavanje, izbor zanimanja i karijere; poslovne i finansijske prilike; talenti; ljubavni i bračni život; potomstvo i odnos sa djecom; zdravstvene prilike i opasnosti…
Pročitajte više o tumačenju natalne karte i zakažite svoju konsultaciju.

godisnji_horoskop

Godišnji Horoskop

Godišnji horoskop služi detaljnijoj analizi jednog perioda života, u trajanju od jedne godine (uobičajno od rođendana do rođendana). Pomoću godišnjeg horoskopa saznajete koja su Vam glavna usmerenja u tekućoj godini, kakvog ćete biti ponašanja i koje Vaše karakteristike dolaze do izražaja, na šta bi bilo dobro usmjeriti pažnju kroz taj period, kakva Vam je ta godina na poslovnom, finansijskom, ljubavnom i zdravstvenom planu.
Pročitajte više o analizi godišnjeg horoskopa i zakažite svoju konsultaciju.

Astrologija odnosa

Astrologija Odnosa

Uporedni horoskopi pružaju detaljnu analizu kompatibilnosti i različitih vrsta odnosa: ljubavnih, bračnih, poslovnih, prijateljskih ili porodičnih. Pruža dragocjene informacije o kvalitetu analiziranih odnosa, slaganju i kompatibilnosti dveju osoba, dobrim aspektima ili osobinama kao i o opasnostima koje ih mogu ugroziti. Tumačenje obuhvata tumačenje dva ili više natalnih horoskopa sa aspekta samog odnosa, te kompozitni i horoskop odnosa (Davison chart) koji dodatno opisuju sam odnos i ukazuju na njegov dalji tok, tj. sudbinu.
Pročitajte više o ovom tumačenju i zakažite svoju konsultaciju.

Horarna Astrologija

Horarna Astrologija

Horarna astrologija je drevna astrološka grana koja je fokusirana na pružanje odgovora na vrlo specifična pitanja. Horarni horoskopi su izuzetno pogodno astrološko sredstvo za pružanje preciznih odgovora na neko jasno i konkretno pitanje. Hoću li se zaposliti u toj firmi? Da li ću se udati za njega? Da li me voli? Da li da odem na taj put? Da li ću položiti ovaj ispit? Da li će mi vratiti dug? Za razliku od natalne, koja je korisna za neki opštiji pregled života natusa, horarna astrologija nastoji dati praktične odgovore na ova i brojna druga pitanja na da ili ne bazi.
Pročitajte više o tumačenju horarnih pitanja i zakažite svoju konsultaciju

Elekciona astrologija

Elekciona astrologija

Elekciona astrologija je grana astrologije koja se uz pomoć astroloških tehnika, bavi pronalaženjem i izborom najpovoljnijeg trenutka za preduzimanje neke akcije, posla ili obaveze. U osnovi, elekcioni horoskopi su, po pravilu, vezani za natalne, u smislu povezivanja elemenata iz obje karte, mada to nije uvijek tako.
Pročitajte više o tumačenju elekcione astrologije i zakažite svoju konsultaciju